قلب جرئ
كل سنة وانتم طيبين
بمناسبة عيد القيامة المجيد وشم النسيم
ربنا يعيده علينا جميعا بالخير وسعادة
ويحفظ بلدنا الحبيبة مصر
اهلا وسهلا بيك فى بيتك
احنا كلنا هنا اخوات
وفى انتظارك

قلب جرئ

جمهورية الاخوة والمحبة الابدية التى تحمل الخير للجميع دون تفرقة
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصوربحـثالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
كلمات ترانيم الرب نفسى المسيح الشهيدة الشباب الصيامى ايات فاديا زفاف صلاة يجاوبه كتاب شريط شفيع أجملك المقدس مارينا ترنيمة سمير ضلعة احبك طريقة الكتاب التورتة
المواضيع الأخيرة
» اتكسرى يا ريح
الجمعة أغسطس 15, 2014 3:26 pm من طرف joash

» الخبز المحروق
الخميس أغسطس 14, 2014 10:53 am من طرف joash

» قولوا رايكم فى الصورة
الخميس أغسطس 14, 2014 10:52 am من طرف joash

» ان كان ع الحب
الخميس أغسطس 14, 2014 10:51 am من طرف joash

» كتبت احــبك
الخميس أغسطس 14, 2014 10:50 am من طرف joash

» صورة رووووووووعة للعشاء الاخير بجد
الخميس أغسطس 14, 2014 10:47 am من طرف joash

» هههههههههه - حبيبى
الخميس أغسطس 14, 2014 10:43 am من طرف joash

» حبــيـــبـــــى...........؟
الأربعاء يوليو 16, 2014 5:25 pm من طرف خادمة الرب

»  لعبه حلوووه كيف تعرف أن شخص يحبك
الإثنين مايو 12, 2014 12:21 pm من طرف 7bibi BaBa

التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني



شاطر | 
 

 طريقة عمل التورتة الصيامي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
pnt ava karas
المسئول عن المنتدى


عدد المساهمات: 2212
تاريخ التسجيل: 27/06/2012

مُساهمةموضوع: طريقة عمل التورتة الصيامي   الأربعاء يوليو 04, 2012 4:48 pm

تــورتــه صــيــامــى





400ج سكر – 225ج زيت – 250ج ماء دافىء – 75ج كاكاو – 25ج بيكنج بودر
262ج دقيق (حوالى كوب و3 ملاعق كبيره) – نص معلقة ملح – 4ج فانيليا – كريمة نباتى – عين جمل - فروت دراى

الطريقة

مقاس الصينية 28
نولع الفرن على درجة متوسطة قبل الشغل
نضع الزيت والماء الدافىء والسكر وندوبهم مع بعض بالمضرب السلك لحد مايدوبوا ونضع الفانيليا
اضع الملح والبيكنج بودر على الدقيق واخلطهم
ثم اضعهم على الخليط اللى دوبناه فوق واخلطهم ثم اضع الكاكاو ونخلطهم بالمعلقة الخشب او البلاستيك
اضع العجينة فى الصينية فى فرن من 45 دقيقة لساعة
اضع على الكريمة النباتى شوية شيكولاتة سايحة واقلبهم
بعد ماتستوى وتبرد ادهنها من بره ومن فوق والاجناب كلها بالكريمه وندخلها الفريزر لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع اصب عليها الشيكولاتة المرواة وهو ساخن جدا
ارش رشة سكر بودرة على العين جمل وارصصه على وش التورتة
وممكن كمبوت فواكه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الامير
Admin


عدد المساهمات: 272
تاريخ التسجيل: 25/06/2012

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة الصيامي   الأربعاء يوليو 04, 2012 5:11 pm

كانت فين قبل عيد ميلادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://qalbjari.forumegypt.net
ميرو
المسئول عن المنتدى


عدد المساهمات: 720
تاريخ التسجيل: 03/07/2012

مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل التورتة الصيامي   السبت يوليو 21, 2012 11:43 pm

راحت عليك السنة دى نحاول نعملها لك السنة الجاية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

طريقة عمل التورتة الصيامي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» طريقة عمل العوامة
»  طريقة عمل السنيتشل اكلة لزيزةكتير
» اسهل طريقة للعمارة في برنامج 3ds max
»  طريقة تشغيل 3G على ATLAS HD 200s
» طريقة حفظ السنة :للشيخ سليمان العلوان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
قلب جرئ ::  :: -