pnt ava karas المسئول عن المنتدى
عدد المساهمات : 2212 تاريخ التسجيل : 27/06/2012
| موضوع: طريقة عمل التورتة الصيامي الأربعاء يوليو 04, 2012 4:48 pm | |
| تــورتــه صــيــامــى
400ج سكر – 225ج زيت – 250ج ماء دافىء – 75ج كاكاو – 25ج بيكنج بودر
262 ج دقيق (حوالى كوب و3 ملاعق كبيره) – نص معلقة ملح – 4ج فانيليا – كريمة نباتى – عين جمل - فروت دراىالطريقةمقاس الصينية 28نولع الفرن على درجة متوسطة قبل الشغلنضع الزيت والماء الدافىء والسكر وندوبهم مع بعض بالمضرب السلك لحد مايدوبوا ونضع الفانيليااضع الملح والبيكنج بودر على الدقيق واخلطهم ثم اضعهم على الخليط اللى دوبناه فوق واخلطهم ثم اضع الكاكاو ونخلطهم بالمعلقة الخشب او البلاستيكاضع العجينة فى الصينية فى فرن من 45 دقيقة لساعةاضع على الكريمة النباتى شوية شيكولاتة سايحة واقلبهم بعد ماتستوى وتبرد ادهنها من بره ومن فوق والاجناب كلها بالكريمه وندخلها الفريزر لمدة نص ساعه وبعد ماتطلع اصب عليها الشيكولاتة المرواة وهو ساخن جداارش رشة سكر بودرة على العين جمل وارصصه على وش التورتة وممكن كمبوت فواكه | |
|
الامير Admin
عدد المساهمات : 272 تاريخ التسجيل : 25/06/2012
| موضوع: رد: طريقة عمل التورتة الصيامي الأربعاء يوليو 04, 2012 5:11 pm | |
| | |
|
ميرو المسئول عن المنتدى
عدد المساهمات : 720 تاريخ التسجيل : 03/07/2012
| موضوع: رد: طريقة عمل التورتة الصيامي السبت يوليو 21, 2012 11:43 pm | |
| راحت عليك السنة دى نحاول نعملها لك السنة الجاية | |
|