قلب جرئ
كل سنة وانتم طيبين
بمناسبة عيد القيامة المجيد وشم النسيم
ربنا يعيده علينا جميعا بالخير وسعادة
ويحفظ بلدنا الحبيبة مصر
اهلا وسهلا بيك فى بيتك
احنا كلنا هنا اخوات
وفى انتظارك
قلب جرئ
كل سنة وانتم طيبين
بمناسبة عيد القيامة المجيد وشم النسيم
ربنا يعيده علينا جميعا بالخير وسعادة
ويحفظ بلدنا الحبيبة مصر
اهلا وسهلا بيك فى بيتك
احنا كلنا هنا اخوات
وفى انتظارك
قلب جرئ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

قلب جرئ

جمهورية الاخوة والمحبة الابدية التى تحمل الخير للجميع دون تفرقة
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» اتكسرى يا ريح
كرافت الكانيلونى Emptyالجمعة أغسطس 15, 2014 3:26 pm من طرف joash

» الخبز المحروق
كرافت الكانيلونى Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:53 am من طرف joash

» قولوا رايكم فى الصورة
كرافت الكانيلونى Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:52 am من طرف joash

» ان كان ع الحب
كرافت الكانيلونى Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:51 am من طرف joash

» كتبت احــبك
كرافت الكانيلونى Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:50 am من طرف joash

» صورة رووووووووعة للعشاء الاخير بجد
كرافت الكانيلونى Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:47 am من طرف joash

» هههههههههه - حبيبى
كرافت الكانيلونى Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:43 am من طرف joash

» حبــيـــبـــــى...........؟
كرافت الكانيلونى Emptyالأربعاء يوليو 16, 2014 5:25 pm من طرف خادمة الرب

»  لعبه حلوووه كيف تعرف أن شخص يحبك
كرافت الكانيلونى Emptyالإثنين مايو 12, 2014 12:21 pm من طرف 7bibi BaBa

التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




 

 كرافت الكانيلونى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ميرو
المسئول عن المنتدى
ميرو


عدد المساهمات : 720
تاريخ التسجيل : 03/07/2012

كرافت الكانيلونى Empty
مُساهمةموضوع: كرافت الكانيلونى   كرافت الكانيلونى Emptyالسبت يناير 19, 2013 10:33 pm


كرافت الكانيلونى






كرافت الكانيلونى هو بيتحشى فيه اللحمه او الخضار

المقادير

2 مج دقيق
2 مج لبن
4 حبات بيض
قليل من الملح والفلفل الاسود
نصف كيلولحمه
2حبة بصله كبيره مفرومه جيدا لعما العصاج

الطريقة

نشوح البصل على النار بدون زيت وبعد قليل نضع اللحمه تشوح عليها حتى يذبل لونهامع التقليب المستمر ونخلط حبة طماطم ونضعها عليها ونتركها حتى تستوى ونزودها بالماء عند الاحتياج ونضع عليها الملح والبهارات

الكرافت
نخلط اللبن والبيض فى الخلاط ونضيف الدقيق شويه بشويه ونخلطهم جيدا فى الخلاط ونضع قليل من الملح والفلفل ويخلط جيد جدا
وناتى بمقلاه من التيفال علشان مايلزقش فى المقلاه
ونضع نقطه من الزيت فيها وندهنها فيها ونسخنها على النار جيد وتاخذى القليل من السائل فى الخلاط يعنى مقدار نصف كبشة (كبشة اللى بتغرفى بيها الطبيخ) وتوزعيها علشان ماتكونش سميكه ولما تاخد اللون الذهبى الخفيف من وجه واحد بس والوجه التانى هيتماسك من الحراره
بس اوعى يتحرق منك وهكذا حتى ينتهى الخليط

ملحوظه قطر الكرافت بتكون حوالى 10 سم يعنى دائره متوسطه
وبعد كده تحشيه باللحمه وتدهتى الصينيه بزيت خفيف وترصى الكانيلونى وتضعى قفل الكرافت تحت علشان ما تفكش وتدهنيها من فوق بالكاتشب او الصلصه وقليل من الزيت وتبشر عليها جبنه موزدريلا او اى نوع انتى بتحبيه ودخليها الفرن لحد ماتاخد اللون اللى بتحبيه بس اوعى تحرقيها وبعد كده ممكن تقدمى معاها فى طبق تانى كاتشب او اى تغميسه انتى بتحبيها وبالهنا والشفا
ملحوظه
انتى ممكن تحشيه اى شى انتى عاوزاه مثل الجبنه والخضار او الفراخ اى شئ انتى بتحبيه
ك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
خادمة الرب
المسئول عن المنتدى
خادمة الرب


عدد المساهمات : 5708
تاريخ التسجيل : 28/06/2012
الموقع : الصمت أفضــــل من الكـــــــلام

كرافت الكانيلونى Empty
مُساهمةموضوع: رد: كرافت الكانيلونى   كرافت الكانيلونى Emptyالأحد يناير 20, 2013 8:55 am

شكرا ربنا يباركك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
كرافت الكانيلونى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
قلب جرئ :: منتدى ترفيهى :: مطبخ المنتدي-
انتقل الى: