قلب جرئ
كل سنة وانتم طيبين
بمناسبة عيد القيامة المجيد وشم النسيم
ربنا يعيده علينا جميعا بالخير وسعادة
ويحفظ بلدنا الحبيبة مصر
اهلا وسهلا بيك فى بيتك
احنا كلنا هنا اخوات
وفى انتظارك
قلب جرئ
كل سنة وانتم طيبين
بمناسبة عيد القيامة المجيد وشم النسيم
ربنا يعيده علينا جميعا بالخير وسعادة
ويحفظ بلدنا الحبيبة مصر
اهلا وسهلا بيك فى بيتك
احنا كلنا هنا اخوات
وفى انتظارك
قلب جرئ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

قلب جرئ

جمهورية الاخوة والمحبة الابدية التى تحمل الخير للجميع دون تفرقة
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» اتكسرى يا ريح
طريقة البط بالبرتقال Emptyالجمعة أغسطس 15, 2014 3:26 pm من طرف joash

» الخبز المحروق
طريقة البط بالبرتقال Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:53 am من طرف joash

» قولوا رايكم فى الصورة
طريقة البط بالبرتقال Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:52 am من طرف joash

» ان كان ع الحب
طريقة البط بالبرتقال Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:51 am من طرف joash

» كتبت احــبك
طريقة البط بالبرتقال Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:50 am من طرف joash

» صورة رووووووووعة للعشاء الاخير بجد
طريقة البط بالبرتقال Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:47 am من طرف joash

» هههههههههه - حبيبى
طريقة البط بالبرتقال Emptyالخميس أغسطس 14, 2014 10:43 am من طرف joash

» حبــيـــبـــــى...........؟
طريقة البط بالبرتقال Emptyالأربعاء يوليو 16, 2014 5:25 pm من طرف خادمة الرب

»  لعبه حلوووه كيف تعرف أن شخص يحبك
طريقة البط بالبرتقال Emptyالإثنين مايو 12, 2014 12:21 pm من طرف 7bibi BaBa

التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني




 

 طريقة البط بالبرتقال

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ميرو
المسئول عن المنتدى
ميرو


عدد المساهمات : 720
تاريخ التسجيل : 03/07/2012

طريقة البط بالبرتقال Empty
مُساهمةموضوع: طريقة البط بالبرتقال   طريقة البط بالبرتقال Emptyالخميس يناير 17, 2013 2:03 pm

طريقة البط بالبرتقال



اضغط على الصورة لفتحها بصفحة مستقلة



المقادير:-
بطة - ورق لوري - كوب عصير برتقال - جنزبيل - حبهان - ملح - فلفل اسود مطحون-بقدونس مقطع - رز - بصل مفرومة - زبدة - خل - زبادي

الطريقة :-

1 - نتبل البطة من قبلها بيوم ( بصل + خل + زبادي + ملح +فلفل اسود + حبهان مطحون + جنزبيل + 1/2 كوب عصير برتقال )

اليوم التاني بقي اللي هو هنعمله فيها

2 - نحط البصل علي النار في شوية زبدة لحد ما البصل يدبل
( يعني مش هنحمر البصل )
3 - نضيف علي البصل بعد ما يدبل كوب رز مغسول ونقلب
4 - نضيف الماء علي الارز وبعدين الملح والفلفل الاسود والحبهان وورق اللوري
5 - نخليه لحد ما يستوي نص سوي وبعدين نحط البقدونس المقطع ونقلب شوية صغيرين وبعدين نطفي البوتجاز.
6 - نجيب البطة بقي ونبتدي نحشيها بالارز من جوه .
7 - نقفل البطة بأى طريقة تفضلوها
8 - هنكون حااطين حلة كبيرة فيها ماء علي البوتجاز نحط البطة في الماء اللي بيغلي ده بعد ما نقفلها كوويس طبعاا علشان الحشوة مش تطلع منها...ونضيف علي الماء اللي بيغلي بصل مقطع وبهارات وملح وفلفل وحبهان وورق لوري .
9 - بعد ما تتسلق البطة وتستوي كوويس... هنطلعها
10 - هنجيب معلقة زبدة متوسطة ونحطها علي النار وعليها ملح وفلفل وحبهان و باقي عصير البرتقال ...ونقلب لحد ما تسيح الزبدة و الخليط ده يبقي سائل
11- ادهني رشي الخليط علي البطة من فوق
12 - حطيها في صينية ودخليها الفرن وافتحي عليها الشواية لحد ماتحمر وبعدين اقلبيها الناحية التانية تحمر برضو
13 - بالف هنــــــــــا وشفــــــــــا
اضغط على الصورة لفتحها بصفحة مستقلة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
pnt ava karas
المسئول عن المنتدى
pnt ava karas


عدد المساهمات : 2212
تاريخ التسجيل : 27/06/2012

طريقة البط بالبرتقال Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة البط بالبرتقال   طريقة البط بالبرتقال Emptyالخميس يناير 17, 2013 4:50 pm

شكرا ع الاكله
طعمها جميل
هههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة البط بالبرتقال
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  طريقة عمل ورق عنب باللحم المفروم
» طريقة عمل ورق العنب
» طريقة عمل كيكة الفراولة
» طريقة عمل المكرونة بالبشاميل
» طريقة عمل الحلاوة السمسمية

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
قلب جرئ :: منتدى ترفيهى :: مطبخ المنتدي-
انتقل الى: